Menu Sluiten

Behandelingen

Waxing

SHELLAC Nails

Waxing

Waxen is immers de normaalste zaak van de wereld en voor iedereen geschikt. Bij ons voel je, je op je gemak en is de behandeling zo voorbij! Wij werken snel, hygiënisch en professioneel.

Ons doel is om onze klanten op hun gemak te stellen en achteraf een goed en tevreden gevoel te geven.
Bij ons staat de klant altijd voorop! Wij nemen onze tijd en gaan niet haastig te werk. Voordat wij beginnen met een Brazilian Wax bijvoorbeeld, zal er altijd goed worden besproken wat de wensen van de klant zijn. Daarnaast wordt de Brazilian wax uitgevoerd met de beste producten, waardoor het resultaat gegarandeerd mooi, glad en verzorgd is.

Het verschil tussen waxen en harsen

Harsen is de methode die veel schoonheidsspecialistes gebruiken. Vaak wordt daar gewerkt met een roller en strips. Omdat een strip ook aan de huid hecht en niet alleen aan de haren is deze methode vaak pijnlijker en schadelijker voor de huid, in vergelijking tot waxen.

Waxen is de manier van ontharing die internationaal de standaard is. Met een spatel wordt de wax aangebracht om daarna met zo min mogelijk ongemak verwijderd te worden.

Welke wax gebruiken wij?

Er worden 2 waxsoorten gebruikt namelijk: hardwax & softwax.

Hardwax

Hardwax, ook wel filmwax genoemd, wordt gebruikt voor de meest gevoelige lichaamsdelen (schaamstreek, oksels, gelaat) en softwax voor de rest van het lichaam. Hardwax hecht zich alleen aan het haar, niet aan de huid en wordt vanzelf hard. Zodra de hardwax hard is, wordt de waxstrook verwijderd.

Softwax

Softwax wordt verwijderd met katoenen strips. Dit gebeurt nadat er een dun laagje softwax is aangebracht op de huid. Softwax wordt aangebracht en kan gelijk met behulp van een stip verwijderd worden. Hierom wordt softwax gebruikt bij grotere lichaamsdelen, om snel en efficiënt te kunnen waxen.

Hoe lang moeten de haren zijn?

De ideale lengte is 5mm en de maximale lengte is 1,5cm. Bij te korte haartjes heb je kans dat niet alle haartjes meegenomen kunnen worden omdat, de wax niet optimaal kan hechten aan de te korte haartjes.
Bij haren langer dan 1,5cm heb je kans dat de haartjes afbreken, waardoor je een minder mooi resultaat hebt. Ook is het bij het waxen van langere haren gevoeliger.

Hoe lang blijven de haren weg?

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die haren met de wortel verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt.
Als je waxt, dan blijft je haar gemiddeld 2 tot 3 weken langer weg. Het komt zachter, dunner en steeds minder terug. Hiernaast worden tijdens een waxbehandeling de dode huidcellen meegenomen, dit maakt je huid heerlijk zacht en glad.

Nabehandeling

Het belangrijkst is om 24 uur voor en na de behandeling:

Niet van de zonnebank gebruik te maken
Niet naar de Sauna
Niet scrubben
Niet zwemmen
Niet intensief sporten, dit is verband met irritatie door transpiratie
Na de behandeling wordt geadviseerd een verzorgende creme te gebruiken die de huid kan herstellen

Eyebrows

Wenkbrauwen maken je gezicht!
Wij zijn specialisten in het verfraaien en verven van wenkbrauwen.
Dun of dik het maakt niks uit! Wij maken het weer mooi.
Kom gauw langs of boek online jouw afspraak.

Lash Volume Lifting

Lash lifting is een behandeling die de natuurlijke wimpers krullen, zonder gebruik te maken van: wimperextensions of mascara. LVL is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt, die de wimpers beschadigen.

Bij LVL wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.
Deze behandeling is geschikt voor iedereen, ongeacht de lengte van de wimperharen. Dit is een zeer geliefde behandeling, omdat deze weinig onderhoud behoeft, ongeveer een uur duurt en lang draag plezier biedt.

Met LVL lift u uw natuurlijke wimpers

Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van: warmte en ‘schadelijke’ wimperkrultangen die worden gebruikt bij wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor broze wimpers ontstaan. Hierdoor breken de wimperhaartjes af, omdat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. LVL is daardoor dus ook niet te vergelijken met wimperpermanent.

Overweegt u om de LVL behandeling te doen?

Stop dan 1 maand voorafgaand aan de behandeling met het gebruiken van een wimperkrultang! Wimpers worden hierdoor namelijk in een bepaalde vorm gekruld en worden zeer stug, waardoor de haren niet optimaal kunnen worden behandeld.
Houd 24 uur voor de behandeling de ogen schoon en make-up vrij voor het beste resultaat!